cPanel tárhely vezérlés mindenkinek

A legnépszerűbb, sokoldalú tárhely motor Önnek is jár

cPanel, a kompromisszumok nélküli tárhely vezérlés

Amikor az ember tárhelyet rendel, a legritkább esetben gondolkodik azon – főleg, ha nem is ez a szakterülete -, hogy milyen “vezérlés”, kezelőfelület lesz a tárhelyéhez. Logikus és természetes elvárás, hogy könnyen kezelhető, sokoldalú, mindent átfogó, első látásra áttekinthető, több nyelven tudó – érthetően hazánkban magyarul megjelenő – és még sorolhatnám, szóval ilyen megoldást nyújtó kezelőfelület álljon rendelkezésünkre.

De ez a legkevésbé van mindig így. Ezen a téren – a szerver kínálathoz hasonlóan – szintén nagyon sokféle megoldás létezik, melyek tudása és ára is nagymértékben eltérhet egymástól.

Nem mennék bele a részletekbe, bárki, akit ez a terület érdekel, utána tud nézni saját maga is ezeknek az információknak.

Amibe viszont belemennék, az a mi választásunk! A TárhelyMost a kezdetektől fogva – azaz 2007 óta! – a cPanel felületét nyújtja ügyfeleinek! Ez megint egy olyan pont, ahol nem voltunk hajlandók kompromisszumokra. Őszintén megmondom, hogy a 2019-es év során a cPanel árszabása jelentősen változott, drágult, mi mégis azt a döntést hoztuk, hogy ragaszkodunk ehhez a megoldáshoz, mert ügyfeleink kiszolgálása szempontjából jelen pillanatban nincsen jobb a piacon. Mi pedig csak a legjobbat vagyunk hajlandóak adni azoknak, akik megbíznak bennünk és nálunk hosztolják weblapjaikat.

Még annyit: 2007-ben a cPanel még nem “tudott” magyarul, vagy csak nagyon gyenge és részleges fordítások voltak elérhetőek hozzá. Ezért abban az időben szerződést kötöttünk egy thaiföldi céggel, az RVSkin nevű szolgáltatásra, ami a cPanelre ráépülve nyújtott kezelőfelületi szolgáltatásokat. Ennek a modulnak mi voltunk a hivatalos magyar fordítói, így évekig tudtuk biztosítani a professzionális szolgáltatást a cPanel és RVSkin kombinációjában.
A későbbiek során aztán csak elkészült a cPanel hivatalos magyar fordítása is, így ma már csak a cPanel kezelőfelületét adjuk alapértelmezetten minden egyes webtárhely csomagunkhoz.

Miért a cPanel?

cPanel tárhely vezérlés

 

  • Több mint 20 éve piacvezető pozícióban van.
  • Gyakorlatilag minden feladat megoldható a segítségével, ami a tárhely kezeléséhez szükséges.
  • Nem igényel programozói tudást, az is tudja kezelni, akinek minimális számítástechnikai ismeretei vannak.
  • Egyszemélyes weblaptól kezdve a multinacionális cégek portáljaiig mindent képes könnyedén kezelni
  • Elképesztő mennyiségű kiegészítő található hozzá ingyenes és fizetős verzióban egyaránt
  • Folyamatosan frissül – napi szinten -, és folyamatosan fejlesztik.

A TárhelyMostnál mit adunk még a cPanel mellé?

Szervereink mindegyike alapvetően CentOS + Apache operációs rendszerrel működik, e mellé adjuk a CloudLinux szolgáltatását.

A CloudLinux lényegében egy fejlett, iparág-vezető operációs rendszer, ami jelentősen javítja a szerverek és az azon kiszolgált weboldalak teljesítményét, biztonságát, kezelhetőségét, a PHP kiszolgálást, stb.

Jelenleg több mint 20.000.000 weblapot szolgál ki a CloudLinux világszerte. Három fő szolgáltatása van a rendszernek, ezek mindegyikét használjuk a TárhelyMost szerverein.

CloudLinux OS+ a TárhelyMost szerverein

Éljen a lehetőséggel!

Nézze meg tárhely csomagjainkat és válasszon!