Karbantartás bejelentése - hostingnetwork.eu szerverünkön

2018. szeptember 22-én 8:40 perctől elengedhetetlen karbantartási munkákat végzünk a hostingnetwork.eu szerverünkön, amely várhatólag 45 percig tart majd. Ez idő alatt a szerveren futó oldalak és alkalmazások nem lesznek elérhetőek. Az esetleges kellemetlenségekért elnézést és türelmet kérünk!

TárhelyMost Csapat

21st Szept 2018
Karbantartás bejelentése - ns1.hostingnetwork.eu szerverünkön

2018. augusztus 25-én 8:10 perctől karbantartási munkákat végzünk az ns1.hostingnetwork.eu szerverünkön, amely várhatólag 60 percig tart majd. Ez idő alatt a szerveren futó oldalak és alkalmazások nem lesznek elérhetőek. Az esetleges kellemetlenségekért elnézést és türelmet kérünk!

TárhelyMost Csapat

24th Aug 2018
.hu domain árváltozás - vagy mégsem

Kedves Ügyfelünk, Az elmúlt időszak számos változása következtében a .hu-s domainjeink áraiban változás történt. A "mégsem" arra vonatkozik, hogy az ár eddig is ennyi volt, csak nettóban tüntettük fel, most pedig bruttóban tüntetjük fel azokat ergo, lényegében marad minden ugyanannyi, pusztán a megjelenés lesz más.A .hu ... Több... »

9th Márc 2018
2017 év végi fejlesztések

Örömmel tájékoztathatok minden kedves Ügyfelet arról, hogy az elmúlt egy, másfél hónapban ismét komolyabb fejlesztésekbe fogtunk és azt végre is hajtottuk.Szerverparkunkban a következők történtek:- operációs rendszerinket tekintve átálltunk a CloudLinux-ra. Ezzel egyrészt növeltük a sebességet - jóllehet az eddig sem ... Több... »

18th Dec 2017
Szolgáltatás időleges kimaradása - karbantartás

Tisztelt Ügyfelünk,Ez úton szeretnénk jelezni, hogy január 25-én 9 órakor egy kb. 6-10 perces szerelési munkát hajtunk végre a szervereink internet csatlakozásával kapcsolatosan. Ezen idő alatt - bár a szerverek működnek, és az Ön oldalaival sem történik semmi - a szolgáltatásunk nem lesz elérhető.Természetesen a munka ... Több... »

24th Jan 2017
Memória bővítés a fő szerveren

Kollégáim számára az Ünnepek közti időszak is munkával telt. Ennek eredményeképpen a fő szerverünkre jelen pillanatban 50GB garantált memóriát telepítettek a kollégák. Hogy jó legyen az új év!

2nd Jan 2017
Új szerverek teljes SSD kiszolgálással

Jó hírrel szolgálhatok. Hosszas előkészületek és tervezés után munkába állítottuk az új szervereinket. Mindegyik szerver teljes SSD szolgáltatást biztosít (ezzel jelentős sebességnövekedést eredményezve), ezen felül megerősítettük a processzormagok számát is, valamint növeltük a rendelkezésre álló memóriát is. Az ... Több... »

2nd Jan 2017
Szerver költöztetés - karbantartás

Tisztelt Előfizetőnk, Ügyfelünk!Fejlesztéseinknek köszönhetően október 15-én szombaton, 17 órakor a hostingnetwork szerverünket új adatközpontba költöztetjük. A változtatásnak köszönhetően javulni fognak a teljesítmény mutatók. Ez idő alatt a hosztolt oldalak nem lesznek elérhetőek, előreláthatólag maximum 6 órán ... Több... »

13th Okt 2016
Szerver frissítés

Az elmúlt napokban elengedhetetlen frissítéseket hajtottunk végre a szervereinken. Ennek eredményeképpen a PHP verziónk és az Apache verziónk frissült. Ez elsősorban biztonsági, másodsorban teljesítménybeli kérdés volt. Ügyfeleink részére biztonságosabb és gyorsabb kiszolgálási környezetet tudunk így biztosítani.

12th Jún 2016
Memória bővítés

Tisztelt Ügyfeleink!Az elmúlt napok során a kollégákkal memóriát bővítettünk szervereinken, hogy ezzel is gyorsabbá és stabilabbá tehessük szolgáltatásainkat az Önök számára! Bízunk benne, hogy elégedettek ... Több... »

7th Aug 2013