Kiegészítő szolgáltatások

Dedikált IP cím

Egyedi, domainhez rendelt IP cím, mely lehetővé teszi többek között az SSL tanusítvány telepítését, de ezen felül számos egyéb előnyt is jelent.

Elfelejtett jelszó miatt új jelszó generálás, pótlás

Ha Ön elfelejtette jelszavát a cPanelhez, akkor 1 éven belül azt háromszor díjmentesen pótoljuk. A fölötti igény esetén a pótlás 500.- Ft + ÁFA/ alkalom.

SSL biztonsági tanusítvány
  • // biztonsági kapcsolatot hozhat létre az ügyfelei adatai védelmében. SSL tanusítvány, mellyel https
YOURiMAIL professzionális autoresponder rendszerNagy számú látogató esetén a folyamatos kapcsolattartást (levelezést) csak autoresponderrel lehet megoldani. Mivel a látogatók többsége csak 6-10 megszólítás után vásárol, mellesleg az eladások számát is megtöbbszörözi!


A YORiMAIL autoresponderrel látogatói feliratkozhatnak a levelezési listáira, és a rendszer automatikusan kiküldi nekik az előre elkészített email-eket. Mindenkinek a megfelelő időben, megadható ütemezéssel.


Segítségével online tanfolyamokat bonyolíthat le, elektronikus folyóiratot üzemeltethet, blogértesítőket küldhet leendő és korábbi vevőinek stb. Az autoresponder minden internetes üzlet legfontosabb kelléke!

  • v3.3.) Csak nálunk most 20% kedvezménnyel! YOURiMAIL autoresponder a vevői kapcsolatok építésének dinamikus eszköze. (Aktuális verzió

Powered by WHMCompleteSolution