2017 év végi fejlesztések

Örömmel tájékoztathatok minden kedves Ügyfelet arról, hogy az elmúlt egy, másfél hónapban ismét komolyabb fejlesztésekbe fogtunk és azt végre is hajtottuk.Szerverparkunkban a következők történtek:- operációs rendszerinket tekintve átálltunk a CloudLinux-ra. Ezzel egyrészt növeltük a sebességet - jóllehet az eddig sem ... Több... »

18th Dec 2017
Szolgáltatás időleges kimaradása - karbantartás

Tisztelt Ügyfelünk,Ez úton szeretnénk jelezni, hogy január 25-én 9 órakor egy kb. 6-10 perces szerelési munkát hajtunk végre a szervereink internet csatlakozásával kapcsolatosan. Ezen idő alatt - bár a szerverek működnek, és az Ön oldalaival sem történik semmi - a szolgáltatásunk nem lesz elérhető.Természetesen a munka ... Több... »

24th Jan 2017
Memória bővítés a fő szerveren

Kollégáim számára az Ünnepek közti időszak is munkával telt. Ennek eredményeképpen a fő szerverünkre jelen pillanatban 50GB garantált memóriát telepítettek a kollégák. Hogy jó legyen az új év!

2nd Jan 2017
Új szerverek teljes SSD kiszolgálással

Jó hírrel szolgálhatok. Hosszas előkészületek és tervezés után munkába állítottuk az új szervereinket. Mindegyik szerver teljes SSD szolgáltatást biztosít (ezzel jelentős sebességnövekedést eredményezve), ezen felül megerősítettük a processzormagok számát is, valamint növeltük a rendelkezésre álló memóriát is. Az ... Több... »

2nd Jan 2017
Szerver költöztetés - karbantartás

Tisztelt Előfizetőnk, Ügyfelünk!Fejlesztéseinknek köszönhetően október 15-én szombaton, 17 órakor a hostingnetwork szerverünket új adatközpontba költöztetjük. A változtatásnak köszönhetően javulni fognak a teljesítmény mutatók. Ez idő alatt a hosztolt oldalak nem lesznek elérhetőek, előreláthatólag maximum 6 órán ... Több... »

13th Oct 2016
Szerver frissítés

Az elmúlt napokban elengedhetetlen frissítéseket hajtottunk végre a szervereinken. Ennek eredményeképpen a PHP verziónk és az Apache verziónk frissült. Ez elsősorban biztonsági, másodsorban teljesítménybeli kérdés volt. Ügyfeleink részére biztonságosabb és gyorsabb kiszolgálási környezetet tudunk így biztosítani.

12th Jun 2016
Memória bővítés

Tisztelt Ügyfeleink!Az elmúlt napok során a kollégákkal memóriát bővítettünk szervereinken, hogy ezzel is gyorsabbá és stabilabbá tehessük szolgáltatásainkat az Önök számára! Bízunk benne, hogy elégedettek ... Több... »

7th Aug 2013
Szerver IP cím változás! Kérem, frissítsen!

Tisztelt Ügyfelünk!Az elmúlt néhány nap szerverhibái miatt, és a sorozatos betörési kísérletek miatt a mai nappal új szervert állítottunk üzembe - valamint hamarosan még másik kettőt is csatasorba állítunk. Az új szerver IP címei ezek:108.178.27.162108.178.27.163A névszerverek nem változtak, azok továbbra ... Több... »

23rd Jul 2012
Megújult partnerprogram!

Mint azt szinte minden ügyfelünk és vásárlónk tudja, a Commodore Marketing-nek évek óta része az internet marketing egyik legerősebb eszköze: a partnerprogramja. Ezt a partnerprogramot eredetileg más termékekre hoztuk létre, még 2005-ben. Az évek során megfelelően bizonyított, azaz életképesnek bizonyult, az egyik oldalról. A ... Több... »

18th Jan 2010
Az automatizálás

Legnagyobb örömömre szolgál annak bejelentése, hogy a Tárhelymost családhoz tartozó szolgáltatások és termékek automatizálása végre elkészült. Nem volt gyors menet. De, ahogy mondani szokás a jó pap holtig tanul, és ez itt is így volt, csak egy kicsit sokba került... :) De hát a tanulópénzt illik megfizetni mindenütt. ... Több... »

18th Jan 2010

Powered by WHMCompleteSolution