CloudLinux OS Shared Pro az összes szerveren

Stabilitás, biztonság, teljesítmény

CloudLinux OS Shared Pro a TárhelyMost összes szerverén

A CloudLinux vezető a tárhelyszolgáltatás területén a stabilitás, biztonság és kezelhetőség kérdésében. A TárhelyMost ezen a téren sem ismer kompromisszumokat! Minden szerverünk kivétel nélkül a CloudLinux OS Shared Pro operációs rendszerére támaszkodik, ennek minden előnyét ügyfeleink szolgálatába állítva. A CloudLinux OS Shared Hosting Pro-t a megosztott hoszting szem előtt tartásával fejlesztették ki. Ez egy igencsak korszerű operációs rendszer, amely megadja a megosztott szervereket is üzemeltető tárhelyszolgáltatóknak azt, amire szükségük van: fejlett automatizálást, mélyreható teljesítményelemzést és központi felügyeleti eszközöket, ezzel is biztosítva az ügyfeleink számára az elérhető legjobb szolgáltatást mind a teljesítmény, mind a biztonság terén.

Nézzük meg, hogy mik is ezek az előnyök tehát!

Stabilitás

A stabil szerverek csökkentik a kimaradásokat, és lehetővé teszik a teljesítmény növelését, ezáltal növelve az ügyfél elégedettséget. A CloudLinux OS stabilitási funkciói megakadályozzák az erőforrás-csúcsokat, és sziklaszilárd stabilitást biztosítanak szervereink számára.

Biztonság

Az úgynevezett CafeFS szolgáltatással a CloudLinux OS Shared Pro megvédi a szervereket azáltal, hogy a tárhelyfiókok és felhasználók fájlrendszereinek elérését virtualizálja, és meggátolja az érzékeny adatok kiszivárgását. Kernel-szintű technológiánk minden ismert szimbolikus linktámadást megakadályoz, ami tovább növeli a szerverek biztonsági szintjét. Biztonságot nyújt a PHP már nem támogatott verziói esetén is olyan esetekben is, ahol a PHP.net közössége az adott hibákat nem javítja ki.

Kezelhetőség

Lehetővé válik a teljesítményproblémák hibaelhárítása a rendszer szűk keresztmetszete, lassú adatbázis-lekérdezések, funkciók vagy külső hívások részletes információival, mivel ezeket finomhangolva a tárhelyeket optimális beállítással lehet külön-külön vezérelni.

A CloudLinux és a cPanel tehát egy páratlan párosítás, amely a TárhelyMost összes ügyfelének rendelkezésére áll. Számos „apróság” színesíti még a CloudLinux palettáját, melyek a szakmaiság végett kevésbé az ügyfeleknek, sokkal inkább a szolgáltatónak mondanak sokat. Egy dolog egészen biztos, a TárhelyMost ügyfelei részére biztosított CloudLinux szolgáltatások révén jelentős előnyöket tapasztalhatnak ügyfeleink a fent leírtak terén.

Kompromisszum mentes SSD és cPanel a TárhelyMost-on

Éljen a lehetőséggel! Használja ki a CloudLinux OS Shared Pro + SSD vagy NVMe + cPanel által nyújtott jelentős előnyöket! Ne legyen hajlandó kompromisszumokra!

Nézze meg tárhely csomagjainkat és válasszon!